GLUREN BIJ DE BUREN

Galeries en ateliers veranderen tijdelijk in buurttheaters en lokale podiumkunstenaars tonen hun talenten.

Waar: Diverse locaties Schiedam
Wanneer: Zo 4 februari
Check ook de website

Galeries en ateliers veranderen tijdelijk in buurttheaters en lokale podiumkunstenaars tonen hun talenten.  

Lange Nieuwstraat 191 
Art Centre Schiedam 

Optreden van MAGU Internationale componist, zangeres en klank/liedhealer (tevens dichter en illustrator). Ze werkt met medicijnliederen, poëzie en muziek als hulpmiddel om meer licht in de wereld te brengen. MAGU creëert zangbijeenkomsten in verschillende steden waardoor mensen samenkomen door de kracht van hun stem.  

Tijden: 
14:15 uur Art Gallery Voûte 
15:45 uur KunstWerkt 
16:30 uur Tone&Image. 

Hoogstraat 85
OpenArtExchange 

Optreden van Nathalie Solar Lago Rotterdamse singer-songwriter met een voorliefde voor R&B/neo-soul met Spaanse en Portugese roots. Haar warme stem transformeert afhankelijk van de taal waarin zij zingt, maar altijd met als doel een diepere connectie te maken. Met haar muziek wilt zij harten raken en impact maken. 

Tijden: 
12:00 uur
13:30 uur
15:00 uur. 

Grote Markt 39a
St. Amateur Kunstenaars Collectief Schiedam 

Optreden: Franse chansons van Maarten Pieters (zang), Marianne Bulens, zang en Edvard Spaapen, accordeon. 

Tijden: 
13:30 uur
15:00 uur
16:30 uur. 

Lange Haven 70
Galerie Jabelle 

Optreden van Wijnand “Whynot!” Schippers. Geïnspireerd door reizen speelt hij op zijn ukulele prachtige liedjes over liefde, vrijheid en het leven. Ondanks dat hij de schaduwkanten niet schuwt, weet hij deze ook altijd weer positief te belichten. Hij weet menig te raken met zijn warme, zachte krachtige stem.  

Tijden: 
12:00 uur
13:30 uur
15:00 uur. 

Makkersstraat 11
Toine & Sacha 

Optreden: Sophie Koning. Hoewel Sophie normaliter optreedt voor haar kat en de andere medebewoner van haar appartement, werd het tijd wat pianomuziek aan het grotere publiek ten gehore te brengen. Van Bill Evans tot Duke Ellington: komt allen gezellig langs in KODA, de knusse luisterruimte in de Sodafabriek!  

Tijden: 
13:30 uur
15:00 uur. 

Lange Achterweg 5   

Optreden: Filomena Croce. Afgestudeerd als Master of Music aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle, Nederland, heeft deze Italiaanse singer-songwriter opgetreden met het Metropole Orkest, DJ's Armin van Buuren, Tiesto, Afrojack en Steve Aoki, en is naar Toronto, Canada gevlogen om te werken met producer Roy Hamilton van Britney Spears.

Tijden:
13:30 uur
15:00 uur
16:30 uur.

 

Rotterdam Art Week 2024 - 31 jan. t/m 4 feb.